Meer dan 10 jaar ervaring
Merkonafhankelijk advies
Winterservice met opslag
Proffesionele installatie

Installatie

Veel consumenten kopen snel een robotmaaier, zonder er bij stil te staan dat de eenmalige installatie van de robotmaaier ook moet gebeuren. Niet alleen voor een optimaal resultaat, maar überhaupt om hem te kunnen laten maaien. Resultaat is dat men er zelf niet uit komt en alsnog een expert moeten laten komen om de robotmaaier goed te installeren en instellen.

De installatie van robotmaaiers is iets wat nauw kijkt en expertise vereist. Als dealer kunnen we er dan ook voor zorgen, dat  het installeren van uw kostbare robotmaaier vakkundig gedaan wordt. Alleen dan komen de kwaliteiten van robotmaaiers dus volledig tot hun recht, en daarmee onderscheidt maairobots.nl zich. Kwaliteit leveren staat bij ons voorop !

Installatie door ons houdt het volgende in:

Inventarisatie te maaien oppervlak

Eerst bekijken we, hoe het te maaien oppervlak eruitziet, en of hier obstakels in zitten waar rekening mee gehouden moet worden. Ook wordt er met u bepaald waar het basisstation geplaatst wordt.

Basisstation plaatsen

Het basisstation moet in een straal van 10 meter van een stroompunt geplaatst worden op een vlakke ondergrond. Bij voorkeur op een beschutte plek, zodat het basisstation aan het zicht wordt ontrokken.

Omtrekkabel leggen

Met de omtrekkabel wordt aangegeven waar de grenzen van het maaigebied liggen. Met een speciale machine wordt de kabel onder de zoden gelegd zodat deze geen hinder zal veroorzaken bij tuinwerkzaamheden.

Installatie maairobot

Na het leggen van de omtrekkabel en plaatsen van het basisstation wordt de maairobot compleet naar uw wens geïnstalleerd zoals het instellen van de maaihoogte, maaitijden etc.

Test en uitleg

Als laatste testen we de maairobot, en leggen u uit hoe het gebruik van een maairobot in zijn werk gaat zodat u jarenlang plezier van uw aankoop gaat hebben !

Wilt u meer weten over het installeren van een robotmaaier? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht.