Meer dan 10 jaar ervaring
Merkonafhankelijk advies
Winterservice met opslag
Proffesionele installatie

Service & onderhoud

Onderhoud

Naast de verkoop maairobots bieden we ook nazorg in de vorm van onderhoud. Het is aan te bevelen om uw maairobot aan het eind van het seizoen een onderhoudsbeurt te geven. Zodat deze het hele maaiseizoen zonder problemen draait. Wanneer u een maairobot bij ons aanschaft krijgt u aan het einde van het maai seizoen een bericht voor een afspraak om het onderhoud te verrichten. Wij halen de machine op, en geven deze een onderhoudsbeurt. Vervolgens wordt deze gestald in een vorstvrije ruimte, en brengen hem dan voor de start van het seizoen weer in topconditie terug.

Service

Naast onderhoud bent u voor een snelle service ook bij ons aan het juiste adres. Wanneer u problemen met uw maairobot heeft komen wij in een kort tijdsbestek bij u langs voor reparatie op locatie of we nemen de machine mee en repareren hem in onze werkplaats. Wij beschikken over een test terrein zodat wij uw machine 100% in orde kunnen retourneren.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons door onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan z.s.m. contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Velden met een * zijn verplicht.